Besök oss

Här hittar du besöksadress till våra andra anläggningar.

Öppettider

Bilförsäljning
  • Måndag - Fredag: 9:00 - 18:00
  • Lördag: 10:00 - 15:00
Servicecenter, verkstad, reservdelar
  • Måndag - Fredag: 7:00 - 17:00

Om Wahlstedts Bil

Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt. Den tredje generationen i familjen Marcus och Isabelle jobbar även inom företaget. Sedan 1973 finns vi på Vintergatan där verksamheten utvecklats och successivt kunnat expandera.

Wahlstedts Bil AB är idag, med 67 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet.

Utomordentligt nöjda kunder
Hos oss ska du få ett förstklassigt kundmöte och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss möts du av hjälpsam och engagerad personal liksom ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Nöjda kunder är något som gör oss glada och ger oss positiv energi att utvecklas vidare. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar vill vi att du hör av dig.

ISO-certifierade för Miljö och Kvalitet
Genom kontinuerlig utbildning av personalen skapas ständiga förbättringar. Wahlstedts verksamhet präglas av kompetenshöjande och personalstimulerande åtgärder samt av stor miljöomsorg. Våra anläggningar ska så långt det är ekonomiskt möjligt utnyttja den senaste tekniken för miljöriktig hantering i verksamheten och i hanteringen av avfall från anläggningen. Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Kontakta oss

  • Fyll i kontaktformuläret